Националният ни отбор по баскетбол се върна с победа и загуба

...
Националният ни отбор по баскетбол се върна с победа и загуба
Коментари Харесай

Павлин Иванов: Все още сме фаворити в групата

Националният ни тим по баскетбол се върна с победа и загуба в мачовете от предварителните квалификации за Европейското състезание през 2025 година, като провалянето пристигна точно от португалците. Националът Павлин Иванов обаче остава оптимист, че България е любимец за първото място в групата.

" Ние сме разочаровани. Със сигурност можеше да играем по-добре. Особено първия мач, изпуснахме ги във второто полувреме. Вярвам, че в България може да ги победим. Следващият прозорец е през февруари, би трябвало всеки да пристигна квалифициран не на 100, а на 200%, с цел да минем тази група ", показа той.

" За мен постоянно сме си любимци в тази група, просто по този начин се случи този път. Не играхме добре. Това е баскетбол, веднъж играеш добре, различен път не толкоз. Мисля, че сме любимци и имам вяра, че ще минем групата. Вярвам, че ще победим Португалия с над 10 точки и ще вземем първото място. Изтървахме ги и ни биха, само че не са нищо изключително ", добави Иванов.

" Сами виждате, че сме единствено с един гард. Там влизам и аз, само че ни би трябвало време. Важното е, че през вчерашния ден задържахме Кипър. Грозна победа е по-важна от красива загуба, това е ", приключи баскетболистът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР